Deze website is een initiatief van MyFamily VZW, een erkende uitbetalingsactor van het Groeipakket.
Met veel plezier helpen we jou op weg door de veel gestelde vragen op een rijtje te zetten. Op deze manier hoef je slechts deze pagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven.
Logischerwijze kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor het privacy beleid van de andere websites waarnaar wij doorverwijzen. Uiteraard wel voor de gegevens die we zelf verwerken…

Verwerking van jouw persoonsgegevens

Deze website heeft niet als doel persoonsgegevens te verzamelen of verwerken. We verwerken dus geen directe persoonsgegevens. We plaatsen ook niet zomaar cookies.

We plaatsen om precies te zijn 1 technische cookie:

naamgeplaatst doorbewaartermijndoeltype
PHPSESSIDovergroeipakket.besessiebewaart informatie met betrekking tot de sessie van de gebruikernoodzakelijk

 

Bij je bezoek aan deze website kennen we het IP-adres van je smartphone of computer.

Cookies blokkeren? Ja, dat kan

Via jouw browserinstellingen kan je de installatie van cookies weigeren of beheren. Een stappenplan dat je vertelt hoe je dat kan doen voor de courantste browsers vind je bijvoorbeeld op https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen.

Op elk moment kan je ook de al geïnstalleerde cookies van jouw computer of mobiel apparaat verwijderen.

Jouw rechten

Je hebt het recht om controle te houden over je persoonsgegevens. Zo kan je ons vragen welke persoonsgegevens we van je verwerken, je gegevens te verbeteren als ze fout zijn, en sommige gegevens kan je ook laten verwijderen.

Stuur je verzoek of vraag naar privacy@myfamily.be. Binnen de 30 dagen nemen wij contact met je op. Wees in je vraag zo specifiek mogelijk: Geef duidelijk aan welke recht je wil uitoefenen en wie je bent. Niet alle rechten zijn in alle gevallen van toepassing.

Stelde je eerder een vraag over de uitoefening van je rechten, en ben je niet tevreden over de behandeling ervan? E-mail dan naar info@myfamily.be. Indien je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met je persoonsgegevens, kan je ook een klacht neerleggen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit.

Jij kan ons contacteren

Voor algemene vragen over onze werking kan je terecht bij

MyFamily VZW (ondernemingsnummer 0683.590.375)

Brouwersvliet 4 bus 3
2000 Antwerpen

E-mail info@myfamily.be

Telefoon 03 221 08 11

Specifieke vragen i.v.m. privacy en jouw rechten kan je richten aan privacy@myfamily.be.